Остава около месец, докато по кината се завърти Каскадьорът, в който

...
Остава около месец, докато по кината се завърти Каскадьорът, в който
Коментари Харесай

Филмът, който постави рекорд на Гинес с каскада

Остава към месец, до момента в който по кината се завърти  " Каскадьорът ", в който в основните функции ще забележим Райън Гослинг и Емили Блънт.
 Трейлър на
Райън Гослинг и Емили Блънт са предстоящо рискова композиция

Отново в красива компания, несъмнено

Филмът е вдъхновен от популярна телевизионна поредност от 80-те години на предишния век и е режисиран от Дейвид Лийч ( " Атомна русокоска ", " Дедпул 2 ", " Бързи и гневни: Хобс и Шоу ", " Убийствен трен " ).

" Каскадьорът " ще ни срещне с Колт Сивърс (Гослинг) - белязан от борби каскадьор, който година откакто излиза от бизнеса, с цел да се погрижи за себе си, е призован обратно в играта, тъй като звезда на високобюджетен филм - режисиран от някогашната му Джоди Морено (Блънт) - изчезва безследно.

Taking epic stunts to the record-breaking extreme. Congrats on setting the new Guinness world record for most cannon rolls in a car. only in theaters May 3. Get tix now:

Както самото заглавие подсказва, във кино лентата ще забележим осъществяването на доста каскади, които нямаме и подозрение, че ще са съвършено изпълнени, тъй като въпреки всичко режисьорът е някогашен каскадьор. Оказва се обаче, че една съответна каскада е влезнала в книгата с върховете на Гинес.

По време на фотосите на кино лентата в Сидни, Австралия, каскадьорът Логан Холадей е взел участие в сцена, в която е бил зад кормилото на кола, която за задачите на каскада е трябвало да се преобърне няколко пъти. 
 Дейвид Лийч, Чад Стахелски, Сам Харгрейв - каскадьорите, станали режисьори
Каскадьорите, трансформирали се в режисьори

От осъществяването на рискови каскади до снимането им

Първият опит не е бил изключително сполучлив, по тази причина екипът е решил да употребява друга кола, с която е подложен и върхът. Цели осем пъти автомобилът се е превъртял, до момента в който Логан е бил в него. До този миг върхът по превъртания на автомобил с човек в него се държеше от Адам Кирли, който за фотосите на " Казино Роял " се е превъртял седем пъти, написа   Entertainment Weekly.  " Каскадьорът " е по кината от 26 април.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР